Welkom bij Kachelzaak Flevoland in Lelystad outlet store van Anyfire

 

Met ingang van 1 maart 2013 kunt u terecht bij één van onze sfeervolle showrooms in epe, JOURE, hasselt, groningen, reutum OF orvelte

 

Kachelzaak Flevoland

Voor vragen over sfeerverwarming, houtkachels, gashaarden, pelletkachels, schouwen en open haarden kunt u voortaan terecht bij Kachelzaak Groningen, tevens hoofdkantoor van Kachelzaak Nederland B.V. Zoekt u een showroom iets dichter in de buurt? Ook in Epe (Gelderland), Hasselt (bij Zwolle), Reutum (Overijssel), Orvelte (Drenthe) en Joure (Friesland) bent u van harte welkom. Hier hebben wij sfeervolle showrooms met honderden kachels, haarden en schouwen tentoongesteld. Dus ook de kachel van uw dromen! 


Wij komen nog steeds graag bij u thuis voor een persoonlijk advies op maat, ook in de omgeving van Lelystad. Voor installatie, advies en onderhoud kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Met landelijk meer dan 20 deskundige installatieteams, gelieerd aan Kachelzaak Nederland BV, kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.


Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 050-3111075.

 

Staat de gashaard of houtkachel van uw keuze niet in één van onze showrooms? Wij leveren ook kachels, haarden en accessoires op bestelling, mét onze laagste prijsgarantie. Ook voor een rookkanaal, pijpmateriaal, deskundig advies en professionele installatie kunt u bij ons terecht. Hiervoor kunt u dan een afspraak maken. Als u al weet wanneer u één van onze showrooms wilt bezoeken, laat het ons dan weten, dan zorgen wij er voor dat wij er zijn.


Kachelzaak Nederland BV maakt deel uit van de grootste sfeerverwarmer van de Benelux. Zo bent u verzekerd van de benodigde expertise en vakmanschap. Kachelzaak Nederland BV heeft eigen import, eigen fabricage en vrijwel alle dealerschappen.


Laat u inspireren en kijk op www.kachelzaakgroningen.nl of op www.haardenspeciaalzaak.com 

 

De Kachelzaak, Uw warmte, onze zaak!


Wilt u meer weten over de formule De Kachelzaak? Kijk dan verder op deze site via onderstaande link.