Anyfire stookweekend

 

Droomt u ook van een gezellige houtkachel in huis? 

U kunt 'm winnen bij Kachelzaak Flevoland; outlet store van Anyfire.

de uitslag is bekend!

beaufort_houtkachel_houthaard_2

 

Op 23, 24 en 25 november (koopzondag) organiseert Kachelzaak Flevoland samen met fabrikant Anyfire een hartverwarmend stookweekend. "Het wordt buiten steeds kouder en donkerder, iedereen heeft daarom behoefte aan meer gezelligheid, dat kunnen we goed merken in de winkel." Jan van Dalfsen, vestigingsmanager van Kachelzaak Flevoland, ziet ook de interesse voor houtkachels, pelletkachels en cv-gekoppelde haarden fors toenemen omdat zijn klanten graag willen besparen op hun energieverbruik. "We helpen onze klanten hier graag mee op weg en komen ook bij de mensen thuis voor een persoonlijk advies als dat nodig is. Het komende stookweekend besteden we volop aandacht aan de Anyfire Beaufort.

De Beaufort is een duurzame houtkachel met een tijdloze uitstraling van en voor de échte houtstokers onder ons. De Beaufort is helemaal naar de wensen van onze klanten aangepast en voldoet aan de strengste normen van deze tijd. Hierdoor kan er milieuneutraal gestookt worden met een optimaal rendement en minimale uitstoot van CO2 en fijnstof. Extra verrassend aan de Beaufort zijn de uiteenlopende accessoires zoals een bakoven, barbecuerooster, spekstenen warmhoudplaat en vonkenscherm. Met de bakoven kunt u bijvoorbeeld de meest heerlijke gerechten bereiden. Een welkome aanvulling op deze unieke houtkachel. De Beaufort bewijst dat een lagere energierekening en meer sfeer in huis prima samen kunnen gaan!

Kachelzaak Flevoland heeft een wedstrijd georganiseerd zodat de gelukkige winnaar ook kan genieten van de gezellig warmte van de Beaufort. Hoe u de Anyfire Beaufort kunt winnen ziet u op onze website.

Voor meer informatie kunt u bellen met 06-81205150 of kijken op www.kachelzaakflevoland.nl.

Beaufort-Krant-van-Flevoland